Clubinfo


Beste wandelaar,

Welkom op de website van de pompoenstappers vzw.

Interesse om lid te worden van onze wandelclub willen wij u via deze weg wat praktische en handige informatie meegeven omtrent het reilen en zeilen van onze wandelclub.

Onze club maakt deel uit van Wandelsport Vlaanderen, waardoor u als lid ook automatisch verzekerd bent bij deze federatie en u tevens de driemaandelijks Walking Magazine (één per gezin).

Onze wandelclub opgericht in 2001, ondertussen reeds meer dan 20 jaar en telt momenteel een  350 leden. Onder de leden zijn er zowel recreatieve als sportieve wandelaars. de tochten variëren merendeels van 4 tot 50 km. De liefhebbers die zin hebben in meer heb je ook nog op diverse plaatsen een 100 km . Als u met vragen zit over lange afstandswandelingen kunnen wij jullie met elkaar in contact brengen. Het kan soms ook handig zijn om lange verplaatsingen, door gezamenlijk vervoer, goedkoper te maken.

Een aantal clubleden hebben  opleidingen gevolgd als wandelbegeleider en wandelinitiator. Deze staan u graag bij als u problemen hebt bij de voorbereiding op een wandeltocht en/of bij de keuze van wandelmateriaal (kledij, schoenen enz.). Door het organiseren van allerlei nevenactiviteiten wordt er speciaal aandacht besteed om de band tussen de leden te verstevigen. Tijdens ledenwandelingen op zaterdag worden eenmaal per maand een wandeling van ong. 10 km georganiseerd binnen de gemeente groot-Kasterlee zodat de leden kans krijgen om elkaar in clubverband te ontmoeten. Ook op donderdagnamiddag worden wekelijks wandelingen gemaakt onder begeleiding van onze leden. Afstand een 8 km.

Voelt u zich geroepen om als clublid een helpende hand te bieden bij één van onze organisaties laat het ons weten. U word u hiervoor beloond met een waardebon die u zoals uw spaarkaart kan inruilen bij een cluborganisatie .

Wanneer u aansluit hebt u geen enkele verplichting om het even wat te doen.

U ziet wij hebben heel wat te bieden aan de wandelaars. Hoewel wij als een jonge club met nog heel wat groeimogelijkheden zijn , streven wij ernaar om het onze leden zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom is inbreng van nieuwe ideeën steeds welkom. Het bestuur, wenst te werken met een open visie daarom vragen wij aan alle clubleden “is er iets dat jullie niet zint laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat de nodige acties ter verbetering kunnen genomen worden”.

Zoals u ziet , heeft onze club u veel te bieden en maakt u een goede keuze om lid te worden van onze club.

Heb je nog vragen kan je steeds terecht bij onze bestuursleden, zij zullen u met alle plezier verder helpen.

Sportieve groeten en vooral veel wandelplezier ! Hopelijk tot binnenkort !

 

Facebookpagina

De Pompoenstappers hebben een besloten groep, toegang mits toestemming van de facebookbeheerder.
Naam van de groep : De Pompoenstappers

Pin It on Pinterest

Share This